Рашков да докаже всичките си обвинения. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в ефира

...
Рашков да докаже всичките си обвинения. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в ефира
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Едни 60 млн. лева изтеглени на ръка ме навежда на мисълта за данъчни нарушения

Рашков да потвърди всичките си обвинявания. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в ефира на бТВ във връзка изнесените данни за злоупотреби по градежа на Автомагистрала " Хемус ".

" Едни 60 млн. лв. изтеглени на ръка ме навежда на мисълта за данъчни нарушавания. Това е сигнал, алена лампа, не е нещо, което е редно ", сподели Дончев. Той добави, че се надява службите да си свършат работата.



В същото време той разяснява, че отпущането на средствата за Автомагистрала „ Хемус “ предплатено не е нещо извънредно даже при неналичието на план, защото той се изготвя от изпълнителя.

„ Трябва явен отговор защо ще се употребяват тези 228 машини за гласоподаване, които се съхраняват в склада. Часове наред отговор нямаме. Ще вземат участие ли тези машини в изборния развой, сертифицирани ли са? В писмото на ЦИК споделят, че не знаят защо ще се употребяват тези машини “, каза Томислав Дончев.

По думите му в случай че тези машини в действителност са предопределени за избирателен развой в други страни, те не би трябвало да се съхраняват в склад на страната, който се охранява от полицията.

Що се отнася до изборите, той съобщи: Не би трябвало да се прави коалиция непременно, тъй като тя е слаба.

Той добави, че ГЕРБ са подготвени да бъдат и съпротива в идващото Народно заседание.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР